koukku-up teidän ex tyttöystävä

ja todella haluat hänet takaisin elämäsi, sinun täytyy muuttaa. Et koskaan voi olla taas yhdessä, jos et voi antaa anteeksi toisilleen. Tämä voi olla valtava motivoija tahansa kaveri saada takaisin yhteen. Kohta hän ymmärtä, mitä virheen hän teki, ja hän halua koskaan tee sitä virhettä (erota sinusta) uudelleen. Anna itsellesi anteeksi, jos olet tehnyt virheitä ja antaa hänelle anteeksi, olet niin syyllinen tavalla tai toisella, ja muistuttaa toisilleen se ei auta. Miehet ovat vertaamalla olentoja ja onko sinulla halua häntä tai ei, hän alitajuisesti verrata sinua muihin naisiin elämässän. Hetkestä, kun hän saavuttaa huippunsa on hetki hän tajuaa kuinka loistava olet ja kuinka tyhmä hän oli koskaan jätä sinua. Se riippuu, ehkä et näe toisiaan, tai puhua, kuukausia tai jopa vuoden.

Se on teidän ex poikaystävä, joka tulee uusi tyttöystävä, se olet sinä - hänen ex tyttöystävä, että tulee uusi tyttöystävä.
Antaa toisilleen puhtaalta pöydältä.
Kun lähdet paikkaan, älä suutele.
Jos syy on teissä, tee kaikki korjaamaan olemassa olevat puutteet.
Lue lisä ex-tytöstäsi ja yritä tulla "yläpuolellasi pällesi" kaikessa.

Sen ei top dating palvelut pitäisi muistuttaa liikaa aikaa olit yhdessä ennen, se on paremmin. Vihje hänelle, että haluat ehkä palata yhteen, mutta eivät hyökkä häntä siitä. Ensimmäisten viikkojen olla yhdessä jälleen myös ensimmäisten viikkojen missä hän on todennäköisimmin "juosta henkensä edestä" ja jätä sinua tai vain pättä, että sinun ei olisi saanut takaisin yhteen ensiksi. Kun saat hänet takaisin - pudota kommentti alla, kerro meille, mitä on työskennellyt sinulle, mitä teit, miten ja miksi? Kysy häneltä mitä uutta elämässän, miten hän tekee, ehkä muistuttaa häntä jotain mukavaa, että vain sinä tiedät hänestä, että voitte molemmat nauraa asialle. Jälleen kerran, tämä yö on oltava erilainen kuin aikaisemmin. Tämä tekee hänestä tuntuu kamala, että hän ei voi olla sinua enä, kun hän haluaa. Oikeasti, muuttaa itseäsi paremmin, anna hänen nähdä, että hän kannattaa olla osa sitä. Olla vahvempi kuin tunteita. Sinun täytyy saada hänet tuntemaan kauhea erota sinusta. Tiedän, että tämä kuulostaa matala, mutta se on totuus. Se varmasti ei auta, hän vain vihaa sinua ja hän tuntuu satuttaa, melkein kuin olisit pettä häntä.