vapaa dating verkkosivuilla libanon

you are able to choose which cookies you wish to accept. I nyere tid har Libanon gjennomgått både borgerkrig og utenlandsk invasjon, og omfattes også av Midtøstenkonflikten. Libanon er en republikk, og har i prinsippet holdt på et flerparti-demokrati, selv om det i perioder ikke er blitt avholdt valg. Libanons tidlige historie er vevd inn i Levanten s og Midtøstens historie. Dette har bidratt til gjeldsbyrde og budsjettunderskudd. I 1982 invaderte Israel igjen Libanon med mål om å drive PLO ut av landet.

Vapaa, kaija Koo lyricsvapaa dating verkkosivuilla libanon

Den etniske sammensettingen består av arabere (95 prosent armenere (4 prosent) og andre folkegrupper (1 prosent). Det er funnet spor etter bosetninger fra senest 5000 fvt., og Libanon omtales i kilder fra så langt tilbake som 4000 fvt. Industri i moderne tid har bidratt til luft- og havforurensing.

Download MP3, can you pronounce it better? Information about the Ministry of Foreign Affairs' use of cookies. Utløsende faktor var palestinsk tilstedevrelse i landet, samt sosioøkonomiske, politiske og religiøse motsetninger. Accents languages on maps, random words: sinä, perkele, Nokia, Helsinki, Mutina, modify word: Add languages. Etter 1985 fylte lokale motstandsgrupper tomrommet etter PLO, og spesielt den shiamuslimske militsen Hizbollah ble en maktfaktor. Kystområdet var befolket av fønikerne fra omkring 3000 fvt. Libanon er en nasjonalstat av moderne dato, men landets historie strekker seg langt tilbake. Domstolene er tuftet på fransk skikk, i tillegg finnes religiøse domstoler som håndterer private forhold. Antallet palestinere i landet er omstridt. Det er påvist forekomster av olje og gass i havet.