koukku jopa ruma poikaset

käytettyjä syöttejä ahvenille ovat muikun, särjen, lahnan, sorvan, siian ja säyneen poikaset. Voit kuitenkin kokeilla onkimista veneen varjosta ja vesikasvillisuuden reunoilta. Ahvenia saa myös ahvenvitakasvustojen reunamilta. Ahvenen kutuaika vaihtelee toukokuusta kesäkuuhun. Ahvenen syöntihalukkuuteen vaikuttavia asioita, kesällä ahvenet löytä tuulenvastaisilta rannoilta, tai karikkojen tuulenvastaisilta reunoilta.

Prusikoukku - Home Facebook Käytä monimuotoista sisältöä verkkosivuilla Yahoo, personals, online, dating, service, yahoo, personals, dating, site, review Free, massachusetts dating site Free, dating, sites, australia.No Credit Card Required!

Joskus ahven nappaa syötin pohjasta. Isoissa ja pienissä järvissä, lammissa, joissa ja meressäkin. Tällaisiin paikkoihin ahvennaaraat laskevat mätinsä. Tälläisissa paikoissa on usein lokkeja liikkeellä, ja onkija voi suunnata paikoille lokkien mukaan. Ne eivät välttämättä ole yleispäteviä, koska vesistöt ovat erilaisia ja tietynsuuntaisella tuulella voi olla erilainen vaikutus vesistön suunnasta riippuen. Silloin niitä alkaa olla vaikea tavoittaa. Parhaita ajankohtia syöttikalalla onkimiseen ovat heinä-elokuu. Toisinaan taas hitaasti vajoavan syötin. Ahven sietä alhaisempia happipitoisuuksia kuin lohikalat.

Keski-ikäiset sinkut Näin löydät elämäsi treffit Tinderissäkoukku jopa ruma poikaset